پلمب

۲۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۵ کد : ۲۴۰۲ اسلایدر درمان و اطلاعیه ها
یک واحد دیگر فاقد صلاحیت قانونی مداخله کننده در امور درمان زیبایی تعطیل شد.

عصر امروز دوشنبه 21-06-1401 از فعالیت مداخله ای فرد فاقد صلاحیت در امور درمان زیبایی توسط مدیریت نظارت و اعتباربخشی امور درمان با حضور کارشناسان نظارت بر درمان ، نماینده حقوقی دانشکده علوم پزشکی ساوه و نماینده نیروی انتظامی ممانعت بعمل آمد و واحد نامبرده تعطیل گردید

ضمن تاکید مجدد به همشهریان گرامی در مراقبت از سلامتی خود خواهشمند است جهت انجام کلیه امور درمانی از جمله درمانهای زیبایی همچون تزریق ژل، بوتاکس، لیزر و غیره تنها به مطب و یا موسسات درمانی ، پزشکان دوره دیده و متخصصین پوست و مو مراجعه نمایند و از انجام این اقدامات در مکانهایی نظیر آرایشگاهها، منازل ، آتلیه فیلم و عکس و ... با تبلیغات گول زننده پرهیز نمایند.

عدم رعایت این نکات توسط برخی افراد متاسفانه هزینه های زیادی رابرای نظام سلامت بهمراه خواهد داشت.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه پلمب