بازدید سرزده جناب آقای دکتر دالوندی معاون محترم درمان به همراه کارشناسان این معاونت روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۳

۰۵ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۷ کد : ۱۲۲۶ اخبار آزمایشگاهی

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، بازدید سرزده معاون محترم درمان با همراهی کارشناسان اداره نظارت بردرمان و اداره امور بیماریها در روز پنج شنبه مورخ 1400/04/03از واحدهای مختلف بیمارستان شهید مدرس صورت گرفت . دراین بازدید جناب آقای دکتر دالوندی از نزدیک برعملکرد پیمانکار آشپزخانه نظارت داشته و توصیه هایی درخصوص دقت لازم بر تهیه و نگهداری مواد غذایی به مسئولین مربوطه فرمودند. سپس از انبار مرکزی داروخانه نیز از نزدیک برنحوه چیدمان داروها ، کنترل دمای محیطی و یخچال و...بازدید بعمل آوردند. درپایان جناب آقای دکتر دالوندی  نشستی با ریاست محترم بیمارستان ، مدیر امور داخلی و مسئول داروخانه بیمارستان داشتند.