در مراسم روز جهانی ایمنی بیمار بیان شد

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۳ کد : ۱۳۹۴ اخبار آزمایشگاهی
در مراسم روز جهانی ایمنی بیمار بیان شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، این مراسم با حضور دکتر "مهدی مصری " ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر"کوروش دالوندی " معاون درمان دانشکده و دکتر"رضایی " رئیس بیمارستان شهید مدرس ساوه و جمعی از مدیران و پرسنل در بیمارستان شهید مدرس صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ، دکترمهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در این مراسم ، 17 سپتامبر روز جهانی ایمنی بیمار را گرامی داشت و گفت : سازمان جهانی بهداشت 17 سپتامبر را " روز جهانی ایمنی بیمار" نامگذاری و شعار " اقدام برای زایمان ایمن و محترمانه "را برای امسال برگزیده است .

وی افزود: نامگذاری " روز جهانی ایمنی بیمار" جهت کاهش آسیب های احتمالی و کمک به بیمار می باشد و هدف از نام گذاری این روز افزایش آگاهی و درک جهانی درباره ایمنی بیمار است .

با توجه به بروز بحران کرونا که بحرانی مزمن و خسته کننده است توجه به ایمنی بیمار نیز می تواند در این زمینه کارآمد و موثر واقع شود و دامنه گسترده بروز مشکلات را کاهش دهد.

در پایان مراسم با بررسی گزارش ها و عملکردهای پرسنل بیمارستان در حیطه ایمنی ، از پرسنل این بیمارستان نیز قدردانی شد.