چهارمین مرکز غیرمجاز زیبایی مداخله گر در امور درمان پلمپ شد.

۰۷ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۳ کد : ۱۴۲۹ اخبار آزمایشگاهی
چهارمین مرکز غیرمجاز زیبایی مداخله گر در امور درمان پلمپ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده:عطارد مدیر نظارت بر درمان معاونت درمان گفت :طی رصد تبلیغات غیر مجاز زیبایی در شبکه های مجازی توسط کارشناسان نظارت بر درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه در روز یکشنبه مورخ1400/07/04ساعت 18:00 ، درکمتراز یک ماه متاسفانه چهارمین مرکز زیبایی پوست، که توسط فرد فاقد صلاحیتی اداره می شد و خدمات آن مداخله در اموردرمان بود پلمپ و تعطیل گردید.

وی گفت :عدم ارتقاء دانش سلامت و عدم فرهنگ سازی در خصوص دریافت خدمات تخصصی زیبایی از مراکز درمانی مجاز توسط افراد دارای صلاحیت از جمله علل مراجعه افراد به این مراکز فاقد صلاحیت می باشد.

مدیر نظارت بر درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت : به دلیل رعایت نکردن اصول استریلیزاسیون و اصول تخصصی علاوه بر ایجاد ناهنجاریهای زیبایی و عفونتهای پوستی ، اینگونه ارائه خدمات قطعا انتقال بیماریهای عفونی از جمله ایدزو هپاتیت رانیز بهمراه خواهد داشت .