بیمارستانهای ساوه و زرندیه پیش ارزیابی ادواری می شوند.

۲۰ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۶ کد : ۱۶۲۲ اخبار آزمایشگاهی
مدیرنظارت و اعتباربخشی امور درمان گفت : با توجه به آغاز ارزیابی اعتباربخشی ادواری بیمارستانی ساوه و زرندیه از ابتدا لغایت پایان دی ماه سالجاری ، این پیش ارزیابی ها توسط تیم مدیریت نظارت و اعتباربخشی امور درمان با همت مسئولین ستاد معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه و مسئولین و پرسنل بیمارستانها انجام خواهد شد.

هدف نهایی این ارزیابی ها رفع نقایص موجود، فرآیند محوری شدن ارائه خدمات ، بیمارمحوری ، ایمنی بیمار و به طوز کلی ارتقاء کیفیت خدمات درمانی و رضایت گیرندگان خدمت می باشد.

گفتنی است این پیش ارزیابی  سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۶ از ساعت ۱۵الی ۱۷ توسط تیم کارشناسی مدیریت نظارت و اعتباربخشی امور درمان از تریاژ، اورژانس ، داروخانه و بخش زایمان بیمارستان امام رضا (ع) انجام شد و تا رفع نقایص پیگیری جدی بعمل خواهد آمد.

کلید واژه ها: بازدید دانشکده علوم پزشکی ساوه معاونت درمان