افتتاح واحد دندانپزشکی درمانگاه تخصصی بیمارستان شهید مدرس ساوه با تعرفه دولتی

۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۶ کد : ۱۶۲۸ اخبار آزمایشگاهی
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۱آذرماه ۱۴۰۰ در مراسمی ،واحد دندانپزشکی درمانگاه تخصصی بیمارستان شهید مدرس با تعرفه دولتی و باحضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه افتتاح شد.

واحد دندانپزشکی درمانگاه تخصصی بیمارستان شهید مدرس ساوه با تعرفه دولتی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۰ در مراسمی، واحد دندانپزشکی درمانگاه تخصصی بیمارستان شهید مدرس با تعرفه دولتی و با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه افتتاح شد.

دکتر "مهدی مصری" از فراهم شدن ۳ یونیت دندانپزشکی در بیمارستان ساوه و یک یونیت در بیمارستان امام رضا زرندیه خبر داد و گفت: خدمات سرپایی دندانپزشکی با تعرفه دولتی در دو نوبت  صبح و عصر آماده خدمت رسانی در درمانگاه تخصصی بیمارستان شهید مدرس به همشهریان ساوجی می باشد.

وی در ادامه افزود: پیگیری ساخت کلینیک دندانپزشکی در شهرستان ساوه در دستور کار قرار  گرفته و در آینده نزدیک، امید است که به بهره‌برداری برسد.

لازم به ذکر است در این مراسم "مهدی مصری" رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر "کوروش دالوندی" معاون درمان دانشکده  ، "حبیب الله رضایی" رئیس بیمارستان شهید مدرس و جمعی از مدیران نیز حضور داشتند.

کلید واژه ها: افتتاح دانشکده علوم پزشکی ساوه