پیام تبریک

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۳ کد : ۱۹۶۱ اخبار آزمایشگاهی
پیام تبریک دکتر" معصومه سلیمی " رئیس اداره امور آزمایشگاه علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

سی فروردین ماه، سالروز بزرگداشت دانشمند فرزانه حکیم جرجانی وروز علوم آزمایشگاهی رابه تمامی آزمایشگاهیان فرهیخته در مجموعه دانشکده علوم پزشکی ساوه را تبریک عرض می کنم.

باید توجه داشت که جایگاه علوم آزمایشگاهی و آزمایشگاه درحوزه تشخیص نظام سلامت بسیار خطیر و اساسی می باشد. آزمایشگاهیان با تشخیص به موقع بیماریها در درمان و کنترل آن و نیز در پیشگیری از بیماریها نقش بسزایی دارند ، آنها با تلاشهای بی وقفه و شبانه روزی و تشخیص سریع در مدیریت و کنترل پاندمی کووید۱۹ خوش درخشیدند و نقششان را بخوبی ایفا کردند.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات و خدمات این عزیزان از خداوند متعال برای ایشان آرزوی سلامتی، سعادت و توفیق روز افزون دارم .

کلید واژه ها: پیام دانشکده علوم پزشکی ساوه