روز جهانی تغذیه
دکتر نوراللهی در این مراسم گفت: حضور مشاوران تغذیه در کنار تیم درمان جهت اجرای کامل و با کیفیت برنامههای تغذیه در مراکز درمانی نقش بسزایی در کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان و تسریع در روند درمان بیماران داشته است.
جانشین معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه با تاکید بر پیشگیری و فرهنگسازی در حوزه تغذیه تصریح کرد: پیشگیری و فرهنگسازی دو رکن مهم جهت کاهش هزینه های درمان و تندرستی در آحاد مردم میشود که افزون بر آن، با آگاهیبخشی، سلامت جسمی و فعالیت بدنی نیز شاهد جامعهای سالم و با نشاط خواهیم بود.
وی با اشاره به آشنایی با شیوههای صحیح زندگی و سبک زندگی سالم، تغدیه را در افزایش طول عمر و بازده امید به زندگی نیز موثر دانست.
دکتر نوراللهی آموزش و اطلاعرسانی در خصوص تغذیه را رسالتی مهم دانست و تاکید کرد: رسالت آموزش و اطلاع رسانی درخصوص تغذیه صحیح وظیفه مشاوران تغذیه است با آموزش و اطلاع رسانی، مفاهیم در ذهن بشر ماندگار میشود و نسلهای بعدی این آموزهها را به نسلهای بعد از خودشان نیز انتقال خواهند داد.
نظر شما :