واحد طب سنتی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان برگزار کرد.

سبک زندگی سالم از دیدگاه طب ایرانی ویژه بانوان

۳۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۴ کد : ۳۷۳۳ اسلایدر درمان و اطلاعیه ها
واحد طب سنتی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان کارگاه ضمن خدمت با عنوان سبک زندگی سالم از دیدگاه طب ایرانی ویژه بانوان را برگزار نمود.
سبک زندگی سالم از دیدگاه طب ایرانی ویژه بانوان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه:

واحد طب سنتی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان کارگاه ضمن خدمت با عنوان  سبک زندگی سالم ویژه بانوان از دیدگاه طب ایرانی را  با حضور سرکار خانم محدثه نادمی کارشناس ارشد مامایی، پ25مهر 1402 جهت بانوان در ساوه در سالن شهید رهنمون و 29مهر1402 جهت بانوان در زرندیه در سالن شهید قاسم سلیمانی  برگزار نمود.

در این کارگاه ضمن معرفی شش اصل حفظ تندرستی، بر اهمیت و ضرورت رعایت آن به منظور پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها، خصوصا بیماری های حوزه زنان تاکید گردید.

#روابط_عمومی_معاونت_درمان_دانشکده_علوم_پزشکی_ساوه

لینک خبر: https://eitaa.com/darmansaveh