کلیپ اجرای مانور مقابله با حوادث شیمیایی در هفته پدافند غیر عامل

۲۱ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۶ کد : ۳۸۷۰ اسلایدر درمان و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۵

اجرای مانور مقابله با حوادث شیمیایی در هفته پدافند غیر عامل

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه دهم آبان ماه ۱۴۰۲ مانور مقابله با حوادث شیمیایی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل با مشارکت دستگاههای امداد رسان در شهرستان ساوه برگزار گردید.

رئیس اورژانس و مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی ساوه در این خصوص گفت: جهت برگزاری این مانور چندین جلسه هماهنگی در روزهای هفتم تا دهم آبانماه با حضور کارشناسان سازمان آتش نشانی ، هلال احمر ، اورژانس ۱۱۵ و معاونت درمان و مسئول پدافند غیرعامل بسیج اداری شهدای گمنام دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار گردید . پس از طراحی سناریو و انتخاب محل اجرای مانور، مانور مذکور در کمربند غربی ساوه اجرایی گردید .

صیدی افزود: در طی این مانور که با حضور تیم‌های امدادی و عملیاتی آتش‌نشانی، اورژانس، هلال احمر و پلیس راه ساوه همدان و معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار گردید میزان آمادگی و توان عملیاتی ارگان‌های امدادرسان و مراکز درمانی سطح شهرستان ساوه مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در خلال اجرای این مانور بروزترین تجهیزات CBRNE سازمان آتش نشانی شامل حمام صحرایی آلودگی زدایی، کیت های شناسایی مواد شیمیایی و تخت های ایزوله تنفسی و لباس‌های شیمیایی مورد استفاده قرار گرفت.

رئیس اورژانس ۱۱۵ ساوه سطح کمی و کیفی مانور را مطلوب دانست و ابراز داشت تا رسیدن به سطح عالی توانمندی نیروهای امدادی نیاز به اجرای اینگونه مانورهای ضروری است و انشاالله با برنامه‌ریزی هرچه بیشتر مسئولین ارگان های سطح شهرستان در تهیه تجهیزات CBRNE توان بازدارندگی شهرستان رشد روزافزون داشته باشد.

صیدی در ادامه گفت در آینده ای نزدیک مانور دیگری در حوزه پدافند غیرعامل در سطح وسیع برنامه ریزی و اجرا خواهد شد.

بهرام صیدی در پایان از زحمات و تلاش های ، معاونت درمان ،فرمانداری ویژه ساوه ، شهرداری و سازمان آتش نشانی ساوه و سایر ارگان های امدادی در برگزاری این مانور تقدیر و تشکر نمود.

┄┄┄❅✾❅┄┄┄

#روابط_عمومی_معاونت_درمان_دانشکده_علوم_پزشکی_ساوه