پلمپ

عجیبت ترین مداخله گر در درمان در ساوه، روانه دستگاه قضایی می شود.
۰۶ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۹ کد : ۳۹۶۰ اسلایدر درمان و اطلاعیه ها

#مداخله در درمان

#عجیبت ترین مداخله گر در درمان در ساوه، روانه دستگاه قضایی می شود.

خون گیر بین المللی در ساوه و درمان همه بیماریهای زنان و سرطان !

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه مورخ 6آذر1402: مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان از برخورد با یک واحد غیر مجاز مداخله کننده در درمان با تبلیغ عناوینی همچون درمان کردن اکثر بیماریهای زنان و نازایی و سرطان، سیاتیک و ...با روش بین المللی خون گیری خبر داد. وی گفت؛ برخی افراد فاقد صلاحیت در امور درمان بدون داشتن تحصیلات و یا تحصیلات ابتدایی و کمترین دانش، با دریافت گواهینامه هایی جعلی و یا فاقد هرگونه اعتبار، اقدام به تبلیغات در فضاهای مجازی،سایت های خرید و فروش می کنند و سلامت افراد را به خطر می اندازند. وی افزود؛ ضمن توصیه به مردم عزیز جهت افزایش سواد سلامت خود، تقاضا می شود نسبت به این امور در فضاهای مجازی اعتماد نکنند و قبل از هر اقدامی در خصوص صلاحیت این مکانها از معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی و یا سازمان نظام پزشکی اطمینان حاصل نمایند.

┄┄❅✾❅┄┄┄

#روابط_عمومی_معاونت_درمان_دانشکده_علوم_پزشکی_ساوه