یک واحد غیرمجاز و مداخله کننده در امور درمان زیبایی پلمب شد.

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۲ کد : ۴۶۰۱ اسلایدر درمان و اطلاعیه ها
یک واحد غیرمجاز و مداخله کننده در امور درمان زیبایی پلمب شد.

#مداخله در درمان

# مداخله گر در درمان در ساوه، روانه دستگاه قضایی می شود.

دخالت در امور درمان در سالن زیبایی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه مورخ 5اسفند 1402: مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان از برخورد با یک واحد غیر مجاز مداخله کننده در درمان خبر داد. ایشان بیان داشتند؛ برخی افراد فاقد صلاحیت در امور درمان بدون داشتن تحصیلات و یا تحصیلات ابتدایی و کمترین دانش، با دریافت گواهینامه هایی جعلی و یا فاقد هرگونه اعتبار، اقدام به مداخله در امور درمان می کنند و سلامت افراد را به خطر می اندازند. وی افزود؛ ضمن توصیه به مردم عزیز جهت افزایش سواد سلامت خود، تقاضا می شود قبل از هر اقدامی در خصوص صلاحیت این مکانها از معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی و یا سازمان نظام پزشکی اطمینان حاصل نمایند.

اولین پیامک به مسئولین فنی بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود با مضمون زیر توسط اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه ارسال شد.

با سلام و احترام آقای ...

مسئول فنی محترم مرکز جراحی ... :

نظارت بر "عدم دریافتهای غیرمتعارف و خارج از صورتحساب و جلوگیری از تحمیل هزینه و خدمات غیرضروری به بیماران" وظیفه مسئول فنی مراکز می باشد. آیین نامه ضوابط مسوول فنی بند2-2-9 -

مرکز نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

نظر شما :