آغاز فاز پانزدهم صدور گواهی صلاحیت حرفه ای گروه پرستاری

قابل توجه همکاران متقاضی دریافت گواهی صلاحیت حرفه ای گروه پرستاری با توجه به اعلام فاز ۱۵ از همکاران واجد شرایط تقاضا می شود جهت تحویل مدارک حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۰ به سوپروایزر آموزشی محل خدمت خود مراجعه نمایند.
۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۶ کد : ۴۷۲۱ اسلایدر درمان و اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه:

فاز پانزدهم صدور گواهی صلاحیت حرفه ای گروه پرستاری آغاز شد.

خانم فرشته سهرابی کارشناس صدور گواهی صلاحیت حرفه ای اداره پرستاری معاونت درمان بیان داشتند:

با توجه به اعلام فاز ۱۵ از همکاران واجد شرایط تقاضا می شود جهت تحویل مدارک حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۰ به سوپروایزر آموزشی محل خدمت خود مراجعه نمایند.لازم به ذکر است که این فاز شامل پذیرفته شدگان آزمون بهمن ماه سال ۱۴۰۲، پذیرفته شدگان آزمون های ادوار گذشته که تاکنون جهت صدور مدرک اقدام نکرده اند، افرادی که متقاضی صدور پروانه بدون آزمون می باشند (در صورت تکمیل ساعت آموزشی) و افراد نیازمند به تمدید پروانه (در صورت تکمیل ساعت آموزشی) می باشد.
توجه: ۱- منظور از افراد فاقد پروانه معتبر و افراد نیازمند تمدید پروانه، افرادی هستند که تاریخ اعتبار پروانه آنها منقضی شده است و پروانه این افراد نیازمند تمدید تاریخ می باشد؛ اما فقط در صورتی این افراد مشمول تمدید پروانه بدون آزمون می شوند که دارای ۱۲۵ امتیاز آموزشی در ۵ سال اخیر به صورت مجموع ۷۵ امتیاز آموزش مداوم و ۵۰ امتیاز معادل ۱۰۰ ساعت آموزش ضمن خدمت تخصصی شغلی باشند. (برای پرسنل دانشگاه آزاد و مراکز خصوصی تمرکز بیشتر روی آموزش مداوم است .)۲- اسکن مستندات مدارک درخواستی شامل: فرم درخواست صدور پروانه صلاحیت حرفه ای گروه پرستاری، تصویرکارت ملی، تصویر صفحه اول شناسنامه، تصویر آخرین مدرک تحصیلی مرتبط با پرستاری، تصویرکارنامه آزمون یا کارنامه آموزشی ۱۲۵ امتیاز در ۵ سال اخیر (مجموع ۷۵ امتیاز مداوم و ۵۰ امتیاز ضمن خدمت تخصصی شغلی) و تصویر آخرین حکم کارگزینی می باشد .۳- فایل های ارسالی پس از تاریخ ۱۰ / ۰۲ /۱۴۰۳ بررسی نخواهند شد.