بیانیه خانم دکتر مریم سعیدی سرپرست اداره پرستاری در حمایت از پرستاران

۲۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۸ کد : ۴۷۳۴ اسلایدر درمان و اطلاعیه ها

بسم رب الشهدا و الصدیقین

از کودکی در خانواده خود می آموزیم که به دیگران احترام بگذاریم؛ چگونه صدا و سیما که مسئولیت آموزش را در جوامع بر عهده دارد فحاشی، بی حرمتی، و نادیده گرفتن زحمات دیگران را ترویج می کند.

یادمان نرود هرگاه عزیزمان را دردمند بر تخت بیمارستان بستری می بینیم بعد از خدا امیدمان به کادر درمان است، یادمان نرود هنوز چیزی از کرونا نگذشته و پرستاران چگونه جان بر کف در خط مقدم مقابله با کرونا ایثار کردند و جنگیدند.

این قشر خدوم همواره با وجود حجم بالای کار و ساعات کاری طاقت فرسا، با جان و دل کار خود را تمام و کمال انجام داده اند و همیشه در پیشگاه خداوند متعال و در محضرحضرت ولی عصر (ع) و ملت شریف ایران روسفید بوده اند و هیچگاه دست از تلاش نکشیده اند. اینجانب به نمایندگی از جامعه پرستاری شهرستان ساوه، ضمن محکوم کردن اهانت به پرستاران در فیلم هفت سر اژدها، خواستار برخورد جدی با عوامل سازنده آن و نیز خواهان تغییر نگرش و تجدید رویه صدا و سیما در ساخت برنامه هایی با محتوای مناسب می باشم.

و من الله التوفیق

دکتر مریم سعیدی