تبریک سرکار خانم دکتر معصومه سلیمی رئیس محترم اداره آزمایشگاه های معاونت درمان به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

۲۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۶ کد : ۴۹۵۸ اسلایدر درمان و اطلاعیه ها اخبار آزمایشگاهی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه:

خانم دکتر معصومه سلیمی رئیس اداره آزمایشگاه ها روز علوم آزمایشگاهی را به همکاران محترم فعال در این عرصه تبریک گفتند. متن پیام تبریک به شرح ذیل می باشد:

بسمه تعالی

سی ام فروردین ماه زادروز دانشمند فرزانه حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی، روز سپاس از جان هاو اندیشه های والایی است که در پویایی نظام سلامت خالصانه تلاش می کنند. جامعه بزرگ آزمایشگاهیان دیده بانان عرصه تشخیص بهداشت و درمان کشور هستند که با ارائه خدمات باکیفیت آزمایشگاهی در راه اعتلای سلامت جامعه همواره می کوشند.

اینجانب ضمن قدردانی صمیمانه از زحمات تمامی کارکنان آزمایشگاه ها، این روز را خدمت ایشان تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی و توفیق در دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت را برای این قشر خدوم آرزومندم.

دکتر معصومه سلیمی

رئیس اداره آزمایشگاه ها