پیشنهادات طب ایرانی در پیشگیری از گرمازدگی

۱۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۸ کد : ۶۱۳۳ اسلایدر درمان و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۷۶

 

با پیشنهادات طب ایرانی، تابستان خنکی را سپری کنید:

در فصل تابستان افراد با مزاج گرم و خشک، بیشتر در معرض آسیب هستند، زیرا به دلیل گرم و خشک بودن مزاج این افراد و همچنین فصل تابستان، احتمال خطر در این افراد بیشتر است، بنابراین در این فصل باید از تمام خوراکی ها و نوشیدنی‌ هایی که حرارت بدن را بالا می ‌برند و باعث خشکی بدن می ‌شوند، تا حد امکان پرهیز شود، مخصوصاً‌ مواد غذایی تند از قبیل فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس ‌های تند، خردل، سبزیجات تند مانند سیر، پیاز، ترخون، نعنا، تره، شاهی، شوید و نیز شورها و شیرین ها.


 بهتر است از غذاهای گیاهی خام یا پخته بخارپز ساده بدون ادویه‌ جات و طعم دهنده های قوی استفاده شود. این افراد باید نسبت به مصرف نمک و غذاهای شور و تنقلاتی مانند چیپس شور، آجیل شور و امثالهم، در فصل تابستان احتیاط کنند.

اکثر مغزها مزاج گرم و خشک دارند و همه افراد به ویژه کسانی که مزاج گرم و خشک دارند، نباید در مصرف آنها زیاده‌ روی کنند. همچنین سرخ کردن، بو دادن و تفت دادن باعث گرم و خشک شدن مزاج می ‌شوند، بنابراین، نباید در مصرف غذاهای تهیه شده با این روش ‌ها، زیاده ‌روی شود و غذاها باید به صورت ساده یا درصورت امکان خام و پخته تهیه  شود

شیرینی ‌جات نیز مزاج گرم دارند، بنابراین نباید در مصرف شیرینی‌ ها، شکلات ‌ها و حتی شیرینی ‌جات طبیعی مانند، عسل، کشمش، مویز و میوه‌های شیرین مانند ،نارگیل، موز، خربزه و آناناس در فصل تابستان زیاده ‌روی شود.
 


نظر شما :