دلبرِ نارنجیِ پاییز
کدو حلوایی
با طبیعت اندکی سرد و تر (با پخته شدن از سردی آن کاسته می شود)
مصرف آن در فصل پاییز از ابتلا به بیماریهای سرد و خشک نظیر خشکی پوست و یبوست مزاج جلوگیری میکند.
خواص بینظیرش:
ملین است و به بهبود یبوست کمک می کند استفاده از پخته آن همراه با غذا یا در خورشها (مثلاً خورش قیمه، فسنجان و....) رطوبت مناسبی به بدن میبخشد.
تسکین و رفع تشنگی
کاهش سرفه
کنترل تب(شوربای ماش و کدوحلوایی)
تولیدکننده خون صالح در بدن
دفع مواد سوداوی
تقویت مغز و اعصاب
تقویت سیستم ایمنی با داشتن مقادیر زیاد ویتامین های C و B و انواع آنتی اکسیدان ها
احتیاط: در معده های حساس میتونه باعث نفخ و سنگینی بشه پس بهتره کدوحلوایی پخته، با پودر نبات یا عسل میلشود.
بهترین کدوحلوایی کدومه؟ تازه باشه،اندازه اش متوسط باشه ،پوستش نازک و نارنجی باشه
در شروع پاییز از خوردن کدو حلوایی غافل نباشید!
واحد طب سنتی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه
نظر شما :