دلبرِ نارنجیِ پاییز

۰۳ آذر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۷ کد : ۷۱۹۹ اسلایدر درمان و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۷
دلبرِ نارنجیِ پاییز

کدو حلوایی

با طبیعت اندکی سرد و تر (با پخته شدن از سردی آن کاسته می شود)

مصرف آن در فصل پاییز از ابتلا به بیماری‌های سرد و خشک نظیر خشکی پوست و یبوست مزاج جلوگیری می‌کند.

خواص بینظیرش:

ملین است و به بهبود یبوست کمک می کند استفاده از پخته آن همراه با غذا یا در خورش‌ها (مثلاً خورش قیمه، فسنجان و....) رطوبت مناسبی به بدن می‌بخشد.

تسکین و رفع تشنگی

کاهش سرفه

کنترل تب(شوربای ماش و کدوحلوایی)

تولیدکننده خون صالح در بدن

دفع مواد سوداوی

تقویت مغز و اعصاب

تقویت سیستم ایمنی با داشتن مقادیر زیاد ویتامین های C و B و انواع آنتی اکسیدان ها

احتیاط: در معده های حساس می‌تونه باعث نفخ و سنگینی بشه پس بهتره کدوحلوایی پخته، با پودر نبات یا عسل میل‌شود.

بهترین کدوحلوایی کدومه؟ تازه باشه،اندازه اش متوسط باشه ،پوستش نازک و نارنجی باشه

 

در شروع پاییز از خوردن کدو حلوایی غافل نباشید!

واحد طب سنتی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه


نظر شما :