چغاله بادام؛ ترشمزهی بهاری با خواص فراوان!

چغاله بادام؛ ترشمزهی بهاری با خواص فراوان!
میوهی تازه و نارسِ درخت بادام با مزاج سرد و خشک
خواص:
قابض و سفتکننده و کمک به تقویت لثه، دندان
رفع التهابات دهان
کاهشدهنده حرارت و التهاب در بدن، بهویژه در افرادی با مزاج گرم.
تسکین حرارت معده.
مصرف متعادل آن برای صفراویمزاجها مفیداست و میتواند به کاهش جوشهای بهاری کمک کند.
ملاحظات: زیادهروی در خوردن چغاله ممکن است باعث نفخ، دلدرد و یبوست شود، بهویژه در افراد سردمزاج.
حتما حتما خوب بجوید و در حد اعتدال مصرف کنید تا لذت به سلامتی تبدیل شود.
بهتر است با کمی نمک یا گلپر مصرف تا اثرات سردی و نفخ آن تعدیل شود.
نکته ی جالب! میوه های نارس برای سلامتی مضر می باشند ولی چغاله بادام از این قاعده مستثنی است و خوردن آن برای افرادی که دارای معده قوی هستند و در هضم آن دچار مشکل نمیشوند، اشکال ندارد
به طور کلی استفاده از نوبرانه های بهار به صورت خورش و ترشی انداختن آن ها (با سرکه طبیعی) بسیار مناسب تر است.
نظر شما :