چغاله بادام؛ ترش‌مزه‌ی بهاری با خواص فراوان!

۳۱ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۱:۵۵ کد : ۸۱۲۲ اسلایدر درمان
تعداد بازدید:۲۶
چغاله بادام؛ ترش‌مزه‌ی بهاری با خواص فراوان!

چغاله بادام؛ ترش‌مزه‌ی بهاری با خواص فراوان!

میوه‌ی تازه و نارسِ درخت بادام با مزاج سرد و خشک

 

خواص:

قابض و سفت‌کننده و کمک به تقویت لثه، دندان

رفع التهابات دهان

کاهش‌دهنده حرارت و التهاب در بدن، به‌ویژه در افرادی با مزاج گرم.

تسکین حرارت معده.

مصرف متعادل آن برای صفراوی‌مزاج‌ها مفیداست و می‌تواند به کاهش جوش‌های بهاری کمک کند.

ملاحظات: زیاده‌روی در خوردن چغاله ممکن است باعث نفخ، دل‌درد و یبوست شود، به‌ویژه در افراد سردمزاج.

حتما حتما خوب بجوید و در حد اعتدال مصرف کنید تا لذت به سلامتی تبدیل شود.

بهتر است با کمی نمک یا گلپر مصرف تا اثرات سردی و نفخ آن تعدیل شود.

نکته ی جالب! میوه‌ های نارس برای سلامتی مضر می‌ باشند ولی چغاله بادام از این قاعده مستثنی است و خوردن آن برای افرادی که دارای معده قوی هستند و در هضم آن دچار مشکل نمی‌شوند، اشکال ندارد

به طور کلی استفاده از نوبرانه‌ های بهار به‌ صورت خورش و ترشی انداختن آن ها (با سرکه طبیعی) بسیار مناسب تر است.


نظر شما :