خواص سیر ترشی

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۵ کد : ۸۱۹۲ اسلایدر درمان طب ایرانی
تعداد بازدید:۲۳
خواص سیر ترشی

خواص سیر ترشی

یکی از مهم ترین غذا دارو ها برای رفع گرفتگی عروق کرونری سیر ترشی است. سیر ترشی هفت ساله یکی از معتدل ترین غذا ها است که بدن را گرم و خون را تصفیه و کبد را تقویت می کند. افرادی گرفتگی عروق آن ها به مرحله حاد و بحرانی نرسیده است، می توانند با مصرف سیر ترشی ‌و سرکه انگبین به مدت ۳ الی ۶ ماه وضعیت قلب و خون را به ایده آل برسانند. سیر ترشی غذایی است معتدل و سازگار با همه ی مزاج ها.

نکته ی مهم در باره ی تهیه سیر ترشی این است که باید از سرکه ی محلی انگور استفاده کنید و هفت سال نیز از زمان گذاشتن سیر ترشی بگذرد.

ترشی سیر به دلیل ترکیب سیر و سرکه، خواص هر دو ماده را در خود دارد و می‌ تواند به‌ عنوان یک ماده مفید برای تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد گوارش، کاهش التهاب و درمان مشکلات قلبی و پالایش کننده ی کبد استفاده شود.


نظر شما :